[Afisz teatralny] Szklanka wody : komedia w 5 aktach E. Scribe'a / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 14.01.1949 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Stefan Orzechowski, dekoracje: Karol Gajewski.