Mecz piłki nożnej o mistrzostwo kl. A Unia Tczew-Gedania Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce 26.09.1948 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne