[Afisz. Incipit] Klub Techniki i Racjonalizacji ... przy Malborskich Zakładach Roszarniczych ... ogłasza konkurs na nalepszecgo racjonalizatora ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o konkursie.