Ex Libris G. Hünnekes - Brockhoff, Johann (1871-1942).; Hünnekes, Gerd. ([München, 1904)
W potrójnej ramie widok kilku drzewek koło rzeczki, w oddali góry. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: G. Hünnekes.
Na odrocie dwie pieczątki jedna z nazwiskiem aut. miejscem i datą wyd., druga z imieniem i nazwiskiem właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.