[Portret Jacoba Kabruna] / Chretien. - Chretien, Gilles Louis (1754-1811) (1800)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu Jacob Kabrun (1759-1814) w czarnym surducie i bokobrodach, gdańskiego kupca, kolekcjonera i mecenasa sztuki.