Propozycje pomocy do zajęć edukacyjnych związanych z końcem życia i wolontariatem / Jolanta Walkiewicz, Jolanta Leśniewska, Justyna Wicenty. - Walkiewicz, Jolanta
Zakres i treść: literatura, film, malarstwo, muzyka.