Propozycje pomocy do zajęć edukacyjnych związanych z końcem życia i wolontariatem - Walkiewicz, Jolanta; Wicenty, Justyna; Leśniewska, Jolanta (2009)
Zakres i treść: literatura, film, malarstwo, muzyka.
Tyt. nagł.