[Afisz. Incipit] Miejska Zawodowa Straż Pożarna w Słupsku zaprasza ... na jesienną zabawę taneczną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 04.10.1947 w restauracji Europa.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.