[Afisz. Incipit:] Pow. Komitet Obchodu Dnia Spółdzielczości urządza w dniu 28.IX. 46 r. ... w lokalu Zarządu Miejskiego w Malborku Spółdzielczą zabawę taneczną. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie, z której dochód przeznaczono na odbudowę Warszawy i Kościoła parafialnego w Malborku.