[Afisz. Incipit:] Pow. Komitet Obchodu Dnia Spółdzielczości urządza w dniu 28.IX. 46 r. ... w lokalu Zarządu Miejskiego w Malborku Spółdzielczą zabawę taneczną. (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie, z której dochód przeznaczono na odbudowę Warszawy i Kościoła parafialnego w Malborku.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne