[Afisz. Incipit] Miejska Ochotnicza Straż Pożarna w Ustce ... urządza loterię fantową i pokazy strażackie oraz zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w restauracji "Czarodziejka", ul. Chopina 6.