[Afisz. Incipit] Miejska Ochotnicza Straż Pożarna w Ustce ... urządza loterię fantową i pokazy strażackie oraz zabawę taneczną ... (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w restauracji "Czarodziejka", ul. Chopina 6.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.