Myśli duchowo-zakonne św. Rafała Kalinowskiego - Urbański, Stanisław (1947- ). (2013)
1. Główne treści życia duchowego. 2. Główne treści życia zakonnego.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Rafał Kalinowski -- (święty ; -- 1835-1907); Karmelici Bosi; 1901-2000; 1801-1900; Duchowość; Święci i błogosławieni; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Biografia