[Afisz. Incipit:] Zarządzenie na zasadzie art. 16 ustawy z dnia 9.IV.1938 r. [...] - Kapusta, Jan (1908-1953). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o rejestracji mężczyzn z rocznika 1932.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła