Dzień poezji. (Koło : [wydawca nieznany], 1972)
Afisz inf. o biesiadzie wraz z wierszami 16.04.1972 r.
Keywords: Poezja polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Koło (Polska, województwo wielkopolskie) -- 1970-2000 -- druki ulotne