Johann Falkengreen Ist gebohren 1747 den 26sten März. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1806)
Wiersz, wspomnienie pośmiertne.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk (region) -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- obyczaje i zwyczaje -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Poezja okolicznościowa niemiecka -- 19 w