Ex Libris M. Jančáková - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Jančáková, Marie (1887-1959). ([S.l., 1936)
Przedstawia oczko wodne w lesie, u dołu napis: Ex Libris M. Jančáková. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w