[Afisz. Incipit] Zrzeszenie Studentów Polskich 6.IV.67. Godz. 19.00 po sukcesach w Szwecji Chór Akademicki WSP ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie.
Keywords: Uniwersytety i uczelnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.