Puszczanie wianków i konkurs Łodzi - Ochotnicza Straż Pożarna (Gniew). (Gniew : [s.n.], 1948)
Afisz inform. o zabawie 23.06.1948 r. w Gniewie.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- Gniew -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gniew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne