Wypadek na skrzyżowaniu ul. Grunwaldzkiej i Kościuszki we Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wypadek, zderzenie ciężarówki STAR z tramwajem, na skrzyżowaniu ulic Grunwaldzkiej i Kościuszki w Gdańsku-Wrzeszczu, 8 luty 1979 rok.