Wypadek na skrzyżowaniu ul. Grunwaldzkiej i Kościuszki we Wrzeszczu - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia wypadek, zderzenie ciężarówki STAR z tramwajem, na skrzyżowaniu ulic Grunwaldzkiej i Kościuszki w Gdańsku-Wrzeszczu, 8 luty 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta)