Uroczystość w Heidelbergu - Wilk, Jadwiga (1998)
Dot. okoliczności nadania doktoratu honoris causa H.-G. Gadamerowi.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Gadamer, Hans-Georg -- (1900-2002) -- tytuły; Uniwersytet Wrocławski -- dyplomy; Doktorzy honoris causa -- Polska -- Wrocław -- 1990-.