M/S "Botafogo" statek budowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina dla Brazyli / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia statek "Botafogo" budowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina dla Brazyli 1971 r.