M/S "Botafogo" statek budowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina dla Brazyli - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia statek "Botafogo" budowany w Stoczni Gdańskiej im. Lenina dla Brazyli 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk