Ex Libris Tomasza Deptuły [K. Deptułowa]. - Deptułowa, Krystyna (1977)
Przedstawia dziewczynkę i chłopca w strojach osiemnastowiecznych, siedzących na trawie, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Tomasza Deptuły.