[Afisz. Incipit] Komitet Obywatelski 77 Obwodu zaprasza wszystkich na wiec przedwyborczy ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu w elbląskim Domu Ludowym 14.01.1947 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.