[Afisz teatralny. Incipit:] Cień Sztuka w 3 aktach Dario Niccodemi przekład Zofii Jachimeckiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 14.06.1947 r. i w dniach następnych. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego. Reżyseria: Helena Hałacińska, oprawa sceniczna: Władysław Królikiewicz. Wykonawcy: Maria Bakka, Sabina Jasielska, Maurycy Janowski, Emil Karewicz, Kira Pepłowska, Klementyna Zastrzeżyńska.