Boks o mistrzostwo I ligi Hutnik Nowa Huta-Polonia Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujacy o meczu 5.11.1967 r. w Hali Stoczni Gdańskiej.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Boks -- Polska -- 1945-1970.