Nauczyciel, czyli kto? / Małgorzata Zalewska-Bujak. - Zalewska-Bujak, Małgorzata
Zakres i treść: nauczyciel i współczesna rzeczywistość edukacyjna, nauczyciel i uczeń - podmioty edukacji, nauczyciel - twórca - katalizator rozwoju ucznia, nauczyciel, nie technolog - kilka słów o kompetencjach.