Bücherei Dr. Richard Wecke Holzhey. - Holzhey, Hermann (1878-1935) (1917)
Przedstawia widok pałacu w wieńcu z kłosów zboża. Sygn. aut. Holzhey i data 1917 w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.