Bücherei Dr. Richard Wecke - Holzhey, Hermann (1878-1935).; Wecke, Richard ([S.l.], 1917)
Przedstawia widok pałacu w wieńcu z kłosów zboża. Sygn. aut. Holzhey i data 1917 w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.