1. Ausstellung des Landesverbandes Danzig-Westpreußen-Warthegau im Reichsbund der Philatelisten ... ([wydawca nieznany], 1940)
Okolicznościowa karta pocztowa wystawy filatelistycznej. Na karcie małe herby miast, znaczek oraz datownik.