[Afisz teatralny. Incipit] Ireneusz Iredyński - Terroryści / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 16.01.1983 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria Mariusz Malinowski, scenografia Przemysław Lewandowski.