Ex libris Irene Dwen Pace / [Wim Zwiers]. - Zwiers, Wim (1922-2019) ([wydawca nieznany], 1956)
Syrena pływająca w wodzie, u góry napis: ex libris Irene Dwen Pace. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.