[Afisz. Incipit] Polski Związek b. Więźniów Politycznych zaprasza ... na bal wiosenny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o balu Polskiego Związku b. Więźniów Politycznych 15.05.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.