[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie sztuka Kazimierza Barnasia w 3 aktach Trasa / Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall.