[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie sztuka Kazimierza Barnasia w 3 aktach Trasa - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.