[Afisz teatralny] Krystyna Berwińska - Proces : sztuka w 8 obrazach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1952)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 10.10.1952 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni, Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria: Krystyna Berwińska, scenografia: Roman Bubiec.