XXVII Międzynarodowy bieg uliczny szlakiem Obrońców Wybrzeża. (Gdańsk : [s.n.], 1989)
Druk inf. o biegu 2.09.1989 r.
Równol. tekst pol., ang. i fr.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 20 w; Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- rocznice -- druki ulotne