Pejzaż miejski kreską - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia sylwetki budowli przedstawione schematycznie za pomocą kresek.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.