[Zamek w Królewcu zimą] - Gabel, Paul Emil (1875-1938). ([Elbląg], 1925)
Przedstawia widok na zamek w Królewcu zimą.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie treści kompozycji.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Data wydania na podstawie działalności autora.
W polu kompozycji w lewym dolnym rogu sygnatura autora, ołówkiem: P. E. Gabel.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 1900-1945.; Królewiec (Rosja) -- w sztuce