Przed Potopem - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1971)
Przedstawia wejście zwierząt do Arki Noego.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Arka Noego