[Afisz. Incipit] Rodzina Milicji Obywatelskiej ... urzadza ... wieczor taneczny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w Restauracji Swoboda w Gdańsku, 18.05.1946 rok.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.