[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Wobec stwierdzonego w wielu wypadkach ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 25 czerwca 1946 roku nakazujący usunięcie z elewacji budynków afiszy i plakatów.