[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Wobec stwierdzonego w wielu wypadkach ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 25 czerwca 1946 roku nakazujący usunięcie z elewacji budynków afiszy i plakatów.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdyni wz. (-) Modliński St. Wice-prezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła