Die elegante Herrenmode - Otto Sommerfeld (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1930)
Katalog ubrań na jesień-zimę 1930/1931 gdańskiej firmy Otto Sommerfeld.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.