Kardynał Wyszyński w Gdańsku : Millenium / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1966)
Przedstawia biskupów w procesji w tym Karola Wojtyłę podczas obchodów Millenium w Gdańsku, 1966 rok.