Marienkirsche : Danzig / Albert Gottheil. - Gottheil, Albert Georg Emil (1867-1942) (Gottheil & Sohn, 1925)
Przedstawia ulicę Piwną i kościół Mariacki w Gdańsku, widok od strony Zbrojowni, około 1930 roku.