[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. W niedzielę, dnia 11. stycznia 1948 r. ... w sali Zarządu Miejskiego w Kościerzynie odbędzie się Statutowy Zjazd członków Stronnictwa Ludowego ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zjeździe Stronnictwa Ludowego w Kościerzynie, 1948 rok.