[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. W niedzielę, dnia 11. stycznia 1948 r. ... w sali Zarządu Miejskiego w Kościerzynie odbędzie się Statutowy Zjazd członków Stronnictwa Ludowego ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zjeździe Stronnictwa Ludowego w Kościerzynie, 1948 rok.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.